Βιογραφικό
Η πορεία του κ. Αλέξανδρου Κρούστη στον Οδοντοτεχνικό χώρο διαρκεί ήδη κάποιες δεκαετίες και συνεχίζει τη δυναμική της διαδρομή.
 
Η έντονη επιθυμία του για εξέλιξη τον ωθούσε πάντοτε στο να επενδύει σε διαρκή εκπαίδευση του ιδίου και των συνεργατών του στο εργαστήριο, καθώς και σε συνεχή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας σταθερά υψηλής ποιότητας εργασίες Κινητής και Ακίνητης Προσθετικής. 
 
Διαβλέποντας τη σημασία της ψηφιακής τεχνολογίας, ήταν από τους πρώτους επαγγελματίες στο χώρο που ασχολήθηκε  με τον τομέα αυτό, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και στη χρήση των πιο αξιόπιστων λογισμικών και μηχανημάτων CAD/CAM της αγοράς.
 
Επίσης, εκτιμώντας τη σημασία της  εξειδικευμένης γνώσης, διαθέτει  τακτικά τον ιδιόκτητο χώρο του εργαστηρίου Technident  στην Νίκαια για διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων με ποικίλα θέματα, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου.
 
Φιλοσοφία εργασίας του κ. Αλέξανδρου Κρούστη  αποτελεί  ο συνδυασμός επαγγελματισμού και παραγωγής προϊόντων ποιότητας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ανταγωνιστικές τιμές, καθιστώντας  με τον τρόπο αυτό το εργαστήριο Technident, εργαστήριο επιλογής σας.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος